top of page

Stěhovat nebo nestěhovat firmu? Hlavní výhody stěhování dle Američanů

Naše společnost se zabývá výhradně zastupováním nájemců kanceláří, kteří na nás nechávají vyjednávání podmínek nájmu a vůbec celkové snižování nákladů na kanceláře – za stavební úpravy, koupi nábytku a v neposlední řadě i zařízení celého procesu stěhování.


No, a poměrně často slýcháme obavy z případných negativních dopadů na firmu, pokud dojde k relokaci. V prvé řadě klientům doporučujeme pečlivou analýzu celé situace, kdy je třeba zvážit, zda a proč se firma musí přestěhovat (ideální je samozřejmě se nemuset stěhovat – žádné starosti).

Domalewski Advisory - Novinky / News

Nejen o problémech a výhodách stěhování se píše v článku „How businesses can relocate offices successfully“. Autoři článku provedli jakýsi průzkum mezi ca 500 full-time zaměstnanci z USA a poukazují zejména na to, že při stěhování se zaměstnanci (no ale podle mě spíše zaměstnavatelé 😊) obávají poklesu efektivity práce během stěhování, delším dojížděním do zaměstnaní, méně kvalitní lokalitou atd.


Tyto věci s klienty běžně řešíme, a řada společností to řeší např vnitrofiremním dotazníkem, kde se ptají zaměstnanců na jejich očekávání a představy. Pak se dají tato rizika minimalizovat. Více informací naleznete v tomto zajímavém článku na odkazu níže.


25 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page